Swarm Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Swarm hesap silme nasıl yapılır? Swarm hesabı silme işlemini sizlere yazımızda anlatacağız.

İlk olarak 2014 yılında piyasaya sürülen sosyal medya uygulaması Swarm, kısa sürede tüm dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başarmıştır. Kullanıcıların akıllı telefonlarını kullanarak bulundukları konumu paylaşmalarına olanak sağlayan uygulama farklı bir etkileşim olanağı sunmaktadır. Kullanıcılar konumlarını paylaşarak belirli yorumlarda da bulunabilmektedirler.

Foursquare isimli uygulama tarafından geliştirilen Swarm uygulaması kısa sürede popüler hale gelse de piyasada çok fazla tutunamadı ve zararlı kullanımlar arasında görülmeye başlandı. Birçok kullanıcı kişisel bilgilerini koruma amacıyla uygulamayı zararlı görmeye başladı. Bu sebeple birçok kullanıcı artık uygulamayı kullanmaktan vazgeçti. Eğer sizlerde bu ve benzeri şüphelerle uygulamayı tamamen silmek istiyorsanız rehberimize göz atın.

“Foursquare Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?” Konulu makalemizi okumak için tıklayın.

Swarm Hesap Silme

Swarm hesap silme işlemi oldukça kolaydır. Aşağıda yer alan adımları takip ederek hesabınızı tamamen silebilirsiniz.

  • İlk olarak bilgisayar tarayıcınızdan Swarm Hesabı Silme sayfasını açın.
  • Sayfayı açtıktan sonra Swarm hesap bilgilerinizi girin.
  • Giriş bilgilerinizi girdikten sonra sistem size hesabınızı neden sildiğinizi soracaktır. Bu soruya herhangi bir yanıt verin.
  • Daha sonra sayfanın en alt kısmında yer alan “Delete Account” butonuna tıklayın.

Bu işlemlerin ardından Swarm hesabınız tamamen silinecektir. Bu işlemin ardından platformda bulunan bütün bilgileriniz sonsuza kadar silinecektir. Bu sebeple saklamak istediğiniz resim ve benzeri dosyaları yedeklemenizi öneririz.

Hakkında Abonelikler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir